Защо да си купя ховърборд ?

20 ноември 2016
Защо да си купя ховърборд ?

Един от най-горещите подаръци тази година е ховърбордът, или както още го наричат – самобалансиращ скутер. Малко след неговото появяване, той се превърна в най-вирусното превозно средство в света. Всеки иска да опита нещо ново и различно, а вече популярният ховърборд определено е такова. Освен, че е модерно и доста иновативно, карането на ховърборд може да подари на своя управляващ много весели моменти и свежи запознанства. Когато яхнеш новия борд нищо не може да застане на пътя ти (освен дупките по улиците, които трябва да избягваш). Въпреки ограниченията в пространствата за каране, удоволствието от това да управляваш такава симпатична джаджа си остава огромно. Защо да си купиш борд? На този въпрос можеш да си отговориш сам, като пробваш да караш и разбереш какво е чувството да управляваш нещо с баланса на собственото си тяло. След като вкусиш веднъж от приключението, отговора на въпроса ще бъде излишен. След като поговорихме за невероятната способност на ховърборда да впечатлява и завладява всеки, който стъпи на него е време да Ви кажем и от къде можете да се сдобиете със симпатичната джаджа. Както винаги в България сме малко по-назад и скутерите тепърва навлизат на пазара, но все пак има къде да ги откриете вече Приятно каране!

  • Гаранция: 12 месеца.

 

Продукти, свързани с новината

http://fenix-light.bg/hoverboard.html

23 април 2019 Изложение Smart Home

На 17.04.2019г. посетихме изложението Smart Home в Интер Експо Център София. Имахме покана от партньорите ни от фирма Вива, които посетихме. Управителят на фирмата г-н Антон Томчев ни показа новите продукти под марката VIVALUX и ни представи каталог 2019г. Акцентирахме върху новата серия винтидж лампи и промишлено осветление. Обсъдихме модерните тенденции в бранша и възможностите за още по-добро съвместно сътрудничество.

прочети още

3 декември 2016 НАСТРОЙВАНЕ НА ЦВЕТА В LED ОСВЕТЛЕНИЕТО

С все по-голямото навлизане на LED осветлението и увеличаването на възможностите за неговото управление както на работното място, така и у дома, следващата стъпка е регулирането на цвета. Осветителните тела с нажежаема жичка бяха неефективни, но предоставяха цветове и “топлина”, която караше хората да се чувстват комфортно. Обикновено осветителните тела с технология LED се свързват с монотонно, макар и ефективно осветление.

прочети още

20 ноември 2016 Съвети за LED осветление, с които да осветите, озарите тъмните кътчета на дома или офиса си

Време е да изберем качествени осветителни тела, които да ни накарат да забравим за стелещата се на вън тъмнина. Ще ви дадем някои съвети, за да осветите добре някои по-тъмни помещения с малко естествена светлина. В такива ситуации трябва да си набавите възможно най-качествената светлина. Това вече е много лесно решение с всички предложения за LED осветление на пазара.

прочети още

28 декември 2016 Характеристики на излъчваната светлина. Цветна температура и цветопредаване на осветителните тела

Цветната температура се измерва в градуси по Келвин (К) и от нея можем да определим дали една крушка ще произвежда топла, неутрална или студена светлина. Крушките с по-ниска стойност на цветната температура изльчват по-жълтеникава топла и уютна светлина, а тези с по-висока излъчват леко синкава енергизираща светлина.

прочети още

11 февруари 2017 Спечели Ховерборд.

Спечели Ховерборд. Условия на играта: Постни събитието на твоята страница Посети електронния ни магазин. https://fenix-light.bg/ Поръчай продукти за минимум 10 лева. Период на играта от 11,02,2017 до 31,03,2017

прочети още

13 януари 2017 Таблица за зависимостта на сечението и дължината на кабелите за монофазни и трифазни консуматори

Таблица за зависимостта на сечението и дължината на кабелите за монофазни и трифазни консуматори

прочети още

11 декември 2016 Ховеркарт новото подобрение за Ховерборд .

Излезе новото подобрение на любимата на децата подвижна система Hoverboard . Основното нововъведение в тази система е трансформацията на самобалансиращият скутер от двуколесно возило в съвсем ново триколесно картинг подобно такова.

прочети още

3 декември 2016 Ринг LED лампа JUPITER LED 24W E27

Новите РИНГ LED лампи в номенклатурата на ФЕНИКС ЛАЙТ заменят напълно традиционните луминесцентни ринг лампи

прочети още

3 декември 2016 LED осветително тяло REMI LED 14W / 20W

Новите LED осветителни тела REMI LED VIVALUX са изключително функционални и могат да се използват както за общо осветление на помещения, така и за локално, когато трябва се осветяват определени зони.

прочети още

3 декември 2016 НОВО Нискобюджетно осветително тяло POLO LED T8 2x18W (шина + 2 LED пури) VIVALUX

Най-новото осветително тяло в номенклатурата на ФЕНИКС ЛАЙТ POLO LED T8 2x18W включва шина и 2 бр. стъклени LED пури, всяка по 18W, включени в цената.

прочети още
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки