Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Няма нищо поръчано
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

Спечели Ховерборд

Спечели Ховерборд.
Условия на играта:
Постни събитието на твоята страница https://www.facebook.com/fenixlaight/
Посети електронния ни магазин. https://fenix-light.bg/
Поръчай продукти за минимум 10 лева.

Период на играта от 11,02,2017 до 31,03,2017

Всички участници отговарящи на условието ще участват в публичен жребий на 8 април (събота) от 13 часа пред магазина на Феникс Лайт в София Младост-3 бл. 321А. Ще има Двама печеливши Участници
Първа награда: Печеливш -Ще бъде теглен между всички участници Печели Нов Ховерборд 6,5 инча ( при евентуален по-голям интерес към събитието е възможно наградата да е 8 инча или 10 инча)
Втора Награда: Печеливш ще се тегли само от присъстващите на тегленето участници печели Ваучер на Стойност 100 лева. ,който ...може да използва за продукти от Магазина или Онлайн Магазина.

Участници в играта може да станете единствено ако сте постнали публичното събитие на своята фейсбук страница и при поръчка на продукти през он-лайн Mагазина ( https://fenix-light.bg/ ) на стойност минимум 10 лева ( Независимо дали с Бърза поръчка или чрез регистрация като клиент.) Участниците в Играта могат да следят списъка с потенциалните печеливши на Страницата ни и в елекронния магазин. Там Ще публикуваме Име и Фамилия на Участниците за да се избегнат съвпадения на имената също и последните 2 цифри от Телефонния им номер. Възможно е да участвате повече от един път в томболата ако поръчате втори или трети път продукти. Но при Условие ,че поръчките са в различни седмици ( в такъв случай един Участник не може да има не повече от 6 участия)

 

Филтри
Подреди по