Ринг LED лампа JUPITER LED 24W E27

3 декември 2016
Ринг LED лампа JUPITER LED 24W E27

Новите РИНГ LED лампи в номенклатурата на ФЕНИКС ЛАЙТ заменят напълно традиционните луминесцентни ринг лампи, като LED еквивалентът им има значително по-голям светлинен поток (2050 lm) и осигурява максимална ефективност (85 lm/W).

JUPITER LED са изключително компактни, което позволява използването им в тесни пространства. Намират широко приложение в интериорното осветление - може да се използват както самостоятелно, така и да бъдат монтирани в декоративни осветителни тела (цокъл E27).

Ринг LED лампите VIVALUX светят в мека топло-бяла светлина 3000К и в неутрална светлина 4000K. JUPITER LED са изработени от специален термо проводим материал, което осигурява по-доброто им охлаждане и гарантира дълъг полезен живот (20 000 ч).

Технически характеристики:

 • Мощност: 24W (еквивалент на 160W лампа с нажежаема жичка)
 • Напрежение: 230V
 • Светлинен поток (lm): 2050 lm
 • Ефективност: 85 lm/W
 • Цветна температура: 3000К, 4000K
 • Цокъл: E27
 • Часове полезен живот: 20 000 ч
 • Брой включвания/изключвания: 10 000x
 • Ъгъл на разпръскване на светлината: 120°
 • Индекс на цветопредаване: CRI ≥ 70
 • Енергиен клас: A+
 • Не съдържа живак
 • Не се димира
 • Гаранция: 24 месеца.

Продукти, свързани с новината

http://fenix-light.bg/ring-led-lampi-jupiter-led-24w-e27.html

23 април 2019 Изложение Smart Home

На 17.04.2019г. посетихме изложението Smart Home в Интер Експо Център София. Имахме покана от партньорите ни от фирма Вива, които посетихме. Управителят на фирмата г-н Антон Томчев ни показа новите продукти под марката VIVALUX и ни представи каталог 2019г. Акцентирахме върху новата серия винтидж лампи и промишлено осветление. Обсъдихме модерните тенденции в бранша и възможностите за още по-добро съвместно сътрудничество.

прочети още

3 декември 2016 НАСТРОЙВАНЕ НА ЦВЕТА В LED ОСВЕТЛЕНИЕТО

С все по-голямото навлизане на LED осветлението и увеличаването на възможностите за неговото управление както на работното място, така и у дома, следващата стъпка е регулирането на цвета. Осветителните тела с нажежаема жичка бяха неефективни, но предоставяха цветове и “топлина”, която караше хората да се чувстват комфортно. Обикновено осветителните тела с технология LED се свързват с монотонно, макар и ефективно осветление.

прочети още

20 ноември 2016 Съвети за LED осветление, с които да осветите, озарите тъмните кътчета на дома или офиса си

Време е да изберем качествени осветителни тела, които да ни накарат да забравим за стелещата се на вън тъмнина. Ще ви дадем някои съвети, за да осветите добре някои по-тъмни помещения с малко естествена светлина. В такива ситуации трябва да си набавите възможно най-качествената светлина. Това вече е много лесно решение с всички предложения за LED осветление на пазара.

прочети още

28 декември 2016 Характеристики на излъчваната светлина. Цветна температура и цветопредаване на осветителните тела

Цветната температура се измерва в градуси по Келвин (К) и от нея можем да определим дали една крушка ще произвежда топла, неутрална или студена светлина. Крушките с по-ниска стойност на цветната температура изльчват по-жълтеникава топла и уютна светлина, а тези с по-висока излъчват леко синкава енергизираща светлина.

прочети още

11 февруари 2017 Спечели Ховерборд.

Спечели Ховерборд. Условия на играта: Постни събитието на твоята страница Посети електронния ни магазин. https://fenix-light.bg/ Поръчай продукти за минимум 10 лева. Период на играта от 11,02,2017 до 31,03,2017

прочети още

13 януари 2017 Таблица за зависимостта на сечението и дължината на кабелите за монофазни и трифазни консуматори

Таблица за зависимостта на сечението и дължината на кабелите за монофазни и трифазни консуматори

прочети още

11 декември 2016 Ховеркарт новото подобрение за Ховерборд .

Излезе новото подобрение на любимата на децата подвижна система Hoverboard . Основното нововъведение в тази система е трансформацията на самобалансиращият скутер от двуколесно возило в съвсем ново триколесно картинг подобно такова.

прочети още

3 декември 2016 LED осветително тяло REMI LED 14W / 20W

Новите LED осветителни тела REMI LED VIVALUX са изключително функционални и могат да се използват както за общо осветление на помещения, така и за локално, когато трябва се осветяват определени зони.

прочети още

3 декември 2016 НОВО Нискобюджетно осветително тяло POLO LED T8 2x18W (шина + 2 LED пури) VIVALUX

Най-новото осветително тяло в номенклатурата на ФЕНИКС ЛАЙТ POLO LED T8 2x18W включва шина и 2 бр. стъклени LED пури, всяка по 18W, включени в цената.

прочети още

20 ноември 2016 Защо да си купя ховърборд ?

Един от най-горещите подаръци тази година е ховърбордът, или както още го наричат – самобалансиращ скутер. Малко след неговото появяване, той се превърна в най-вирусното превозно средство в света. Всеки иска да опита нещо ново и различно, а вече популярният ховърборд определено е такова.

прочети още
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки