Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Няма нищо поръчано
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

Новини

Bachmann Модул TWIST
4 септември 2021

Модул TWIST Bachmann, 2 бр.контакт Шуко, в три цвята , ф105мм, захранващ кабел 2м и щепсел

прочети още
Активиран Instagram магазин на Феникс Лайт
26 август 2021

Каналите ни за продажба се увеличават с профил в instagram.

прочети още
Изложение Smart Home
23 април 2019

На 17.04.2019г. посетихме изложението Smart Home в Интер Експо Център София. Имахме покана от партньорите ни от фирма Вива, които посетихме. Управителят на фирмата г-н Антон Томчев ни показа новите продукти под марката VIVALUX и ни представи каталог 2019г. Акцентирахме върху новата серия винтидж лампи и промишлено осветление. Обсъдихме модерните тенденции в бранша и възможностите за още по-добро съвместно сътрудничество.

прочети още
НАСТРОЙВАНЕ НА ЦВЕТА В LED ОСВЕТЛЕНИЕТО
3 декември 2016

С все по-голямото навлизане на LED осветлението и увеличаването на възможностите за неговото управление както на работното място, така и у дома, следващата стъпка е регулирането на цвета. Осветителните тела с нажежаема жичка бяха неефективни, но предоставяха цветове и “топлина”, която караше хората да се чувстват комфортно. Обикновено осветителните тела с технология LED се свързват с монотонно, макар и ефективно осветление.

прочети още
Съвети за LED осветление, с които да осветите, озарите тъмните кътчета на дома или офиса си
20 ноември 2016

Време е да изберем качествени осветителни тела, които да ни накарат да забравим за стелещата се на вън тъмнина. Ще ви дадем някои съвети, за да осветите добре някои по-тъмни помещения с малко естествена светлина. В такива ситуации трябва да си набавите възможно най-качествената светлина. Това вече е много лесно решение с всички предложения за LED осветление на пазара.

прочети още
Характеристики на излъчваната светлина. Цветна температура и цветопредаване на осветителните тела
28 декември 2016

Цветната температура се измерва в градуси по Келвин (К) и от нея можем да определим дали една крушка ще произвежда топла, неутрална или студена светлина. Крушките с по-ниска стойност на цветната температура изльчват по-жълтеникава топла и уютна светлина, а тези с по-висока излъчват леко синкава енергизираща светлина.

прочети още
Спечели Ховерборд.
11 февруари 2017

Спечели Ховерборд. Условия на играта: Постни събитието на твоята страница Посети електронния ни магазин. https://fenix-light.bg/ Поръчай продукти за минимум 10 лева. Период на играта от 11,02,2017 до 31,03,2017

прочети още
Таблица за зависимостта на сечението и дължината на кабелите за монофазни и трифазни консуматори
13 януари 2017

Таблица за зависимостта на сечението и дължината на кабелите за монофазни и трифазни консуматори

прочети още
Ховеркарт новото подобрение за Ховерборд .
11 декември 2016

Излезе новото подобрение на любимата на децата подвижна система Hoverboard . Основното нововъведение в тази система е трансформацията на самобалансиращият скутер от двуколесно возило в съвсем ново триколесно картинг подобно такова.

прочети още
Ринг LED лампа JUPITER LED 24W E27
3 декември 2016

Новите РИНГ LED лампи в номенклатурата на ФЕНИКС ЛАЙТ заменят напълно традиционните луминесцентни ринг лампи

прочети още
LED осветително тяло REMI LED 14W / 20W
3 декември 2016

Новите LED осветителни тела REMI LED VIVALUX са изключително функционални и могат да се използват както за общо осветление на помещения, така и за локално, когато трябва се осветяват определени зони.

прочети още
НОВО Нискобюджетно осветително тяло POLO LED T8 2x18W (шина + 2 LED пури) VIVALUX
3 декември 2016

Най-новото осветително тяло в номенклатурата на ФЕНИКС ЛАЙТ POLO LED T8 2x18W включва шина и 2 бр. стъклени LED пури, всяка по 18W, включени в цената.

прочети още
Защо да си купя ховърборд ?
20 ноември 2016

Един от най-горещите подаръци тази година е ховърбордът, или както още го наричат – самобалансиращ скутер. Малко след неговото появяване, той се превърна в най-вирусното превозно средство в света. Всеки иска да опита нещо ново и различно, а вече популярният ховърборд определено е такова.

прочети още