Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Няма нищо поръчано
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

NEOLUX

Осветете пътя си с NEOLUX

NEOLUX предлага висококачествени фарове и допълнителни крушки на достъпни цени. Нашите продуктови предложения включват специални крушки, които да задоволят взискателните шофьори, както и стандартни резервни крушки с предимства, които всички шофьори ще оценят.

NEOLUX: широко портфолио от автомобилни крушки

Марката NEOLUX предоставя с  нова гама ксенонови и LED продукти  всички основни технологии за автомобилно осветление. Широкото  портфолио включва най-често купуваните крушки за автомобили, камиони и мотоциклети, покриващи повече от 90% от търсенето на стандартни видове крушки. Нашето продуктово портфолио, подробна информация и първокласна опаковка, позволява на потребителите лесно да изберат правилния тип крушка, от който се нуждаят.

NEOLUX също така предлага широка гама от продукти с високо качество, за да отговори на специфичните нужди на потребителите. От продукти с удължен живот до продукти с подобрени стилове, ние предлагаме тествани автомобилни крушки за почти всеки шофьор.

NEOLUX - добър избор

Автомобилните крушки NEOLUX са специфицирани в съответствие със строгите немски стандарти за качество и отговарят на ECE R37, съответно R99, доколкото е приложимо. Ние непрекъснато следим всички спецификации и производствени процеси, за да гарантираме, че светлините NEOLUX са в най-високата лига на пътя.

Нашите халогенни крушки отговарят на разпоредбите на ECE R37 и ECE R99, което ги прави одобрени за употреба в Европа и останалите страни по света, които са съгласни да следват споразумението на UNECE 1958. Благодарение на иновативния дизайн, халогенните крушки NEOLUX превъзхождат правилата за безопасност на ECE за UV лъчение. Подходящи са за повечето видове фарове, със стъклени или пластмасови лещи.

Газоразрядните крушки NEOLUX (HID) също отговарят на ECE R99 и могат да работят с всички налични в търговската мрежа баласти.

Както всички крушки NEOLUX, нашите LED крушки също се произвеждат в съответствие с високите стандарти на NEOLUX и осигуряват енергийно ефективно и дълготрайно вътрешно осветление. Въпреки това те са одобрени за офроуд употреба само когато се използват за екстериорно приложение. Моля, имайте предвид, че използването по обществени пътища води до анулиране на лиценза за експлоатация на превозно средство и загуба на застрахователно покритие.

NEOLUX автомобилно осветление - предимствата с един поглед:

  • Високо качество на достъпна цена
  • Популярни характеристики на продукта
  • Ясна продуктова гама от най-често купуваните автомобилни крушки
  • Пазарно ориентирана поддръжка на продажбите

 

История на NEOLUX

Марка с повече от 90 години история.

 
 

1923 г

SA Lumière от Голдау, Швейцария построи фабрика в Молсхайм, Франция: La Lampe NEOLUX S.à.rl със 120 служители и годишно производство от 800 000 електрически крушки.

Снимка от 1937 г

 

1925 г

Първа защита на търговска марка на 5 януари 1925 г. във Франция.

 

1930-те и 1940-те години

През 30-те и 40-те години на миналия век компанията Interlux притежаваше по-голямата част от акциите на компанията. В същото време OSRAM постепенно увеличава дяловете си в компанията.

Снимка от 1948 г

 

1952 г

OSRAM Германия и NEOLUX подписаха споразумение за сключване на стратегическо партньорство.

Снимка от около 1951 г

 

1957 г

NEOLUX започна да продава продукти на OSRAM във Франция под марката NEOLUX.

Снимки от 50-те години на миналия век

 

1965 г

NEOLUX Molsheim беше преименуван на OSRAM S.à.rl NEOLUX е част от портфолиото на марката оттогава.

Снимка от 60-те години на миналия век

 

2011 г

NEOLUX стартира като марка за автомобилно осветление.

Каталог 2011г

 

днес

Днес NEOLUX е официалната вторична марка на OSRAM в автомобилния вторичен пазар. Търговската марка NEOLUX е защитена в повече от 90 държави.

Каталог 2021г

 
 
Филтри
Подреди по