Социални Мрежи
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

MMotors

MMotors JSC

ММоторс” АД се намира в гр. Етрополе, на 75км. източно от София, на 15км. от магистралата София – Варна. Разположено е на 34 000м2, от които 7000 застроена площ.
Предприятието е основано през 1961г. като ДИП „Метални изделия”. Постепенно, с годините, започва усвояването на гама малки електродвигатели за подемно-транспортната техника и бита.
През периода 1986-1991г. по френски лиценз се усвояват няколко типа вентилатори за електронно-изчислителната техника. Извършва се цялостно технологично обновление като за целта от Япония, Швейцария, Германия и Франция са доставени изключително модерни и високопроизводителни машини – стругове с „ЦПУ”, автоматични преси, фрези и др. От фирмата „Статомат” Германия е доставена автоматизирана линия за производство на статорите за двигателите на 5 вида вентилатори. Оборудвана е леярна за леене под налягане на отливки от цветни метали.
През 1991г. предприятието е преименувано на „Микродвигатели” ЕООД, а през 1997г. „Микродвигатели” АД.

Дружеството е приватизирано през 1997 и малко след това преименувано в „ММоторс” АД. В периода 1999-2001 е началото на нов етап на бурно развитие свързано с продуктово и технологично обновяване. В резултат към днешна дата „ММоторс” АД предлага цяла гама от нови изделия:


- Еднофазни и трифазни двигатели за обща употреба с височина на оста на въртене 63, 71, 80, 90, 100, 112 и 132 мм /мощност от 0,04 до 11,0 kW/ - общо над 100 модификации.
- Специални асинхронни двигатели с различни приложения за: бетонобъркачки, перални машини, вентилатори, автоматични гаражни врати и др.
- Серия от 5 типа аксиални вентилатори ВА 9/2, ВА 12/2, 12/2К, ВА 14/2 и ВА 16/2.
- Серия от 8 типа/вида аспиратори предназначени за вентилация на битови санитарни и търговски помещения.
- Серия от 14 вида канални вентилатори за въздухопроводи и камини.
- Серия от 3 вида промишлени вентилатори.
Дружеството е утвърден производител и доставчик не само за българския пазар, а и за страните от Европа - Германия, Франция, Словения, Сърбия, Македония; Близкия изток.

MMotors JSC е производител на еднофазни и трифазни асинхронни двигатели с дължина на оста: 56, 63, 71, 80, 90, 100, 112 и 132mm /от 0,04 до 11,0kW / за обща употреба и в индустрията.Асинхронни двигатели с вградена електромагнитна спирачка и с независимо охлаждане. Енергоспестяващи асинхронни двигатели. Предлага аспиратори за вентилация на малки и средни битови, санитарни и търговски помещения. Аспиратор с клапа, с таймер, със светлинно реле и таймер, с датчик за влага и таймер, в различни цветове. Фирмата произвежда вентилатори за сауна, прозоречни, канални, топлоустойчиви за камини, промишлени

ММОТОРС е българска кампания развиваща производствена дейност в четири подразделения:

1. Подразделение за производство на асинхронни електродвигатели мощности от 0,04KW до 11KW вкл. серия електродвигатели, и високоенергийно ефективни електровигатели IE2 и IE3, специална серия електродвигатели за телфери.

2. Подразделение за производство на вентилатори. Тук се произвеждат - компактните вентилационни системи ЕКО-СВЕЖЕСТ, 15 серии вентилатори за баня, канални и центробежни вентилатори, осеви вентилатари за стенен монтаж, вентилатори за охлаждане на техника и ел.табла, прозоречни вентилатори, високотемпературни вентилатори за вграждане в отоплителни инсталации, вентилационни решетки.

3. Подразделение за производство на инфрачервени отоплителни панели.

4. Подразделение за производство на висококачествени алуминиеви детайли.

 

 
Филтри
Подреди по
Изчерпана наличност