Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Няма нищо поръчано
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

HIKVISION

Основана през 2001г, фирмата HIKVISION е световен лидер в производството на системи за видеонаблюдение. За 14 години, компанията е изминала пътя от неголяма организация с персонал от 28 души до глобална корпорация с над 9500 щатни сътрудника, в това число и 3000 инженера.

HIKVISION притежава най-големите производствени мощности за прочвания и разработки( R&D), което позволява на клиентите им да използват световно ниво продукти, които са проектирани с най-модерните технологии. Като допълнителна ангажираност към своите клиенти, Hikvision годишно ре-инвестира 7% от приходите си в R&D за продължаване на продуктовите иновации и усъвършенстване.

Продуктовата номенклатура на HIKVISION включва: хибридни и стандартни видеорегистратори, видеосървъри, IP камери с висока резолюция и скоростни куполни камери. Продукцията на HIKVISION се продава успешно в над 100 страни, осигурявайки безопасност и надеждност на своите потребители. Компанията има представителства в САЩ, Холандия, Италия, Англия, Сингапур, Австралия, Бразилия, Южна Африка, ОАЕ, Индия, Русия и Хонгконг. Няколко години подред компанията се нарежда на челните места в света като производител на оборудване за видеонаблюдения и има пазарна капитализация на стоковата борса в размер на 12.1 милиарда евро.

Фирма Викиват ООД е дистрибутор на разнообразие от системи за видеонаблюдение HIKVISION. При нас можете на намерите или поръчате разнообразие от влагоустойчиви охранителни камери, куполни камери, дигитални камери с висока динамика и много други на конкурентни цени и с бърза доставка.

Филтри
Подреди по