Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Няма нищо поръчано
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

ELMARK

 

През годините на своето съществуване ЕЛМАРК се изгради като водещ производител и дистрибутор на широка гама електрическа апаратура с ниско напрежение и осветителна техника в Югоизточна Европа и надежден международен партньор.

 Мисия

Реализирането на редица стратегически стъпки предостави възможност на ЕЛМАРК да се стреми да предоставя все по-качествени продукти, които с лекота достигат до всяка точка на планетата, където се цени високата надеждност и рентабилните ефективни решения. За нас е важно постоянно да подобряваме своите продукти и да предоставяме компоненти, на които потребителите могат да разчитат.

 Визия

ЕЛМАРК се стреми да е лидер при създването и разработката на редица продукти и решения, които са част от продуктовата гама на компанията. За кратко време нашите системи получиха реномирани международни сертификати и съумяха да се утвърдят, както на вътрешния, така и на десетки външни пазари, където марката придобива все по-голяма популярност. 

 Философия

Философията на ЕЛМАРК се изразява в поддържането на ексклузивно качество на предлаганите продукти и услуги. Удовлетвореността от нашата работа е спечелване на доверието на нашите партньори и клиенти и усъвършенстване на решенията, които им предоставяме, за да направим света едно по-добро, по-функционално и по-безопасно място.

 Продукти

Разработката и производството на продуктите на ЕЛМАРК са съобразени с нуждите на пазара, както по отношение на качество, функционалност и цена, така и при изискванията за нивата на безопасност. Продуктовата линия се развива според водещите световни тенденции за енергийна ефективност и природосъобразно производство. Над 5000 различни артикула, групирани в 22 продуктови групи правят предлаганите от нас електротехнически и осветителни системи подходящи на практика при всякакви условия.

 Перспективи

За последните няколко години дружеството следва развитие в геометрична прогресия, която потвърждава нашата отдаденост спрямо потребителските нужди. Крупните инвестиции в развитието на производството и подобряването на качествения контрол, разширяване на продуктовото портфолио, обучение на персонала, които биват реализирани всяка календарна година осигуряват възходящи темпове за развитие и отлични прогнозни резултати пред ЕЛМАРК.


Значително подобрените финансови и пазарни резултати, както и процедурата по регистрация на ЕЛМАРК като Европейско дружество (SE) осигуряват увереност и обоснован оптимизъм в бъдещия успех на дружеството при още по-мащабното му навлизане на редица европейски и световни пазари.

Филтри
Подреди по