Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Няма нищо поръчано
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

Безплатна доставка с BOX NOW

BOX NOW е най-новата куриерска услуга в България, която доставя само до собствена мрежа от Автоматични пощенски станции (автомати). Това им позволява да предлагат бърза и достъпна клиентска услуга. Автоматите на BOX NOW се намират винаги на ключово място в града, достъпни са 24/7 и се захранват от собствени соларни панели.

 

  • Срок:

BOX NOW
Доставката до BOX NOW автомат в София е в същия ден при направена поръчка преди 13:00 часа от понеделник до събота.
Доставка до BOX NOW автомат извън София ще се доставят на следващия работен ден.

  • Такса:

Доставката до автомат на BOX NOW е безплатна за поръчки над 60 лева.

За поръчки под 60 лева 2 лева доставка.

ВНИМАНИЕ! При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция "Наложен платеж" с плащане в брой. Плащането на наложения платеж трябва да се направи с банкова карта през линк, който ще получите по SMS/имейл или Viber при изпратената поръчка.

  • Избор на автомат:

Инструкции:
След като изберете подходящ за Вас автомат от картата, в полето Коментар, което се появява при попълване на данните за поръчка, е необходимо да посочите съответния номер и име на автомат (Пример: 1840 - Търговски център New Avenue, жк. Студентски град). Все пак при получаването на поръчката Ви , наш колега ще се свърже с Вас за потвърждение. 

Тук можете да разгледате къде има удобен за Вас автомат на BOX NOW ---> Разгледай ТУК
  • Размери на пратките:

В автоматите на BOXNOW се събират три размера пратки:

Малка (В: 8 см, Ш: 45 см, Д: 60 см)

Средна (В: 17 см, Ш: 45 см, Д: 60 см)

Голяма (В: 36 см, Ш: 45 см, Д: 60 см) с тегло до 20 килограма.

 

  • Защо да изберете BOX NOW?

  • Как протича процесът на вземане на пратка от автомат на BOX NOW:

Когато си поръчаш нещо от онлайн магазин или твой приятел ти изпрати нещо, BOX NOW ще ти изпрати SMS, Viber съобщение или имейл съдържаш ПИН код, веднага щом твоята пратка пристигне в избрания автомат. Въведи кода на клавиатурата на автомата и една от кутиите ще се отвори автоматично.

  • Колко време моята пратка може да стои в автомат на BOX NOW?

Можеш да вземеш твоята пратка в рамките на 72 часа след нейната доставка до наш автомат. Времето за престой може да бъде удължено безплатно с още 48 часа през нашaта интернет страница в секция „Проследи пратката си“. Ако пратката не бъде взета в обозначеното време, тя бива пренасочена към подателя.

  • Мога ли да върна пратката на автомат на BOX NOW?

Да, процесът е много лесен и е наличен за избрани наши партньори. Попълва се форма за връщане през линка: https://boxnow.bg/returns-step-one/686/2762/fenix-light.bg , след което ще получиш ПИН код, с който можеш да поставиш пратката си във всеки автомат на BOW NOW.

  • На сайта на BOX NOW https://www.boxnow.bg/track  можете да проследите до къде е стигнала вашата пратка.