Социални Мрежи
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

Brennensuhl

BRENNENSTUHL е водеща германска компания в производството на електроника и електротехника, основана през 1958 г. От тогава насам, фирмата се е превърнала в световен лидер в бранша, а инженерите и техниците на Brennenstuhl® непрестанно се стремят да разработват нови идеи, въз основа на които създават висококачествени иновативни продукти, с които да предлагат 100% удовлетвореност на клиентите им. Множество национални и международни патенти, както и редица сертификати като CE, TUV и др., защитават тези нововъведения и са доказателство за амбицията на фирмата.

 

Десетилетията опит в комбинация с високите немски стандарти гарантират изключителното качество на продуктите под марка Brennenstuhl® .

С повече от 100 милиона продадени стоки в световен мащаб, повече от 30 000 дистрибутори и пазар в над 100 държави, Brennenstuhl® се отличава със световна експанзия, немско качество и модерен дизайн, и не спира да се развива и да поддържа високи стандарти, когато става дума за производителност, качество и безопасност на изделията.

 

Фирмата предлага изключително богат асортимент от различни устройства за разпределяне на тока, измервателни уреди, електромери, мултифункционални детектори, домофонни системи, средства за защита от пренапрежение, разклонители, удължители, видеонаблюдение, охранителна техника и др. със запазената търговска марка BRENNENSTUHL®.

Филтри
Подреди по