Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Няма нищо поръчано
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

Brennenstuhl

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Тип
Цвят
Брой контакти
Дължина на кабела
Дебелина на кабела
Матерял

 

brennenstuhl® означава качество и иновации

Това твърдение придружава семейната компания повече от 60 години в разработването на нови продукти. Продуктите, продавани милиони пъти всяка година, ги задължават да поставят високи изисквания към дизайна и функционирането. Качеството и безопасността са от първостепенно значение и това на международно ниво.

Историята на успеха на групата brennenstuhl ® започва през 1958 г. Оттогава  непрекъснато се разраства и сега е една от водещите световни компании в областта на електрониката и електротехниката. В основата  е постоянно новите идеи, които  превръщат в иновативни продукти в тясно сътрудничество с техните клиенти.

Многобройни национални и международни патенти защитават тези иновации и доказват тяхното техническо ръководство. Десетилетия опит и високите изисквания, които поставят пред себе си, гарантират първокласното качество на продуктите на brennenstuhl ® .

Гамата от макари и удължители предлага правилното решение за всяка употреба, независимо дали за използване у дома или при стабилни професионални операции. Като пазарен лидер в много страни, това е нещо естествено за тях.

Филтри
Подреди по