Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Няма нищо поръчано
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

Brennenstuhl

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Тип
Цвят
Брой контакти
Дължина на кабела
Дебелина на кабела
Екстри

brennenstuhl® означава качество и иновации

Това твърдение придружава семейната компания повече от 60 години в разработването на нови продукти. Продуктите, продавани милиони пъти всяка година, ги задължават да поставят високи изисквания към дизайна и функционирането. Качеството и безопасността са от първостепенно значение и това на международно ниво.

Историята на успеха на групата brennenstuhl ® започва през 1958 г. Оттогава  непрекъснато се разраства и сега е една от водещите световни компании в областта на електрониката и електротехниката. В основата  е постоянно новите идеи, които  превръщат в иновативни продукти в тясно сътрудничество с техните клиенти.

Многобройни национални и международни патенти защитават тези иновации и доказват тяхното техническо ръководство. Десетилетия опит и високите изисквания, които поставят пред себе си, гарантират първокласното качество на продуктите на brennenstuhl ® .

Гамата разклонители е уникална по отношение на разнообразие, дизайн и функция. От разклонител с тройно гнездо до сложния високотехнологичен разклонител със защита от пренапрежение, автоматична функция и други интелигентни функции,  brennenstuhl® отговаря на голямо разнообразие от изисквания.

 

 

Филтри
Подреди по