Съвети за LED осветление, с които да осветите, озарите тъмните кътчета на дома или офиса си

20 ноември 2016
Съвети за LED осветление, с които да осветите, озарите тъмните кътчета на дома или офиса си

Време е да изберем качествени осветителни тела, които да ни накарат да забравим за стелещата се на вън тъмнина. Ще ви дадем някои съвети, за да осветите добре някои по-тъмни помещения с малко естествена светлина. В такива ситуации трябва да си набавите възможно най-качествената светлина. Това вече е много лесно решение с всички предложения за LED осветление на пазара. 1. Използвайте аксесоари – Ако се намирате в малка, тъмна стая без прозорци, можете да сложите много огледала или други аксесоари с такава повърхност. Те ще отразяват и разпръскват светлината от вашите LED източници на осветление. Други материали, които излъчват и отразяват светлината са метал и стъкло. Изберете пердета, дълги до пода, това оптически ще увеличи размера на прозореца. А мебелите избирайте ниски. 2. Използвайте много настолни лампи – Това осветление ще хвърли светлина в най-тъмните кътчета на стаята. Използвайте ги с LED осветление. Според дефиницията си тези лампи изпълняват определена задача, можете да ги поставите на местата, където искате да подчертаете някоя от силните страни на помещението си. Освен това можете да изберете по-светли цветове за стените си. Те също ще отразяват силната LED светлина. Можете да изберете и наистина светъл килим, който ще придаде чувство за невероятен уют и ще освети помещението допълнително. 3. Различни нива на яркост – Това е много интересно дизайнерско предложение, което няма да ви позволи да се изморите от изкуственото осветление. То повтаря предимствата на дневната светлина. За постигането на тези нива на яркост често се използва LED осветление, тъй като то предлага всички нюанси на светлинния спектър. За да направите осветлението си на нива, ще ви се наложи да използвате различни осветителни тела. Можете да започнете с полилей, който има кристални елементи. Освен, че са много красиви, те отразяват светлината. Модерните полилеи се предлагат с LED крушки. Това е първото ниво на вашето осветление. След това можете да маркирате тъмните места, които искате да осветите допълнително. Ако имате тъмни ъгли, добре е да използвате подови лампи. Не забравяйте при избора им да ги съчетаете с основния си полилей. Освен тях винаги можете да използвате и настолни лампи. Те често се поставят на бюра, в кътове за четене и т.н. 4. Микс от висулки – Това предложение е един от най-запомнящите се трендове в LED осветлението. Миксирайте различни осветителни тела с висулки в един стил. Подредете ги така, че да осветяват най-тъмните места от помещението. Нека да бъдат с различна височина, за да придадете игривост на сенките и отблясъците. Това наистина ще направи стаята ви светла и подходяща за всякакви дейности. Ще можете да я използвате като офис, където да вършите работа на силна светлина. От друга страна, ако използвате само част от осветителните тела, например, най-високите, ще постигнете романтична и уютна атмосфера за приятна вечер вкъщи с вашите приятели или само с най-близките хора.

Продукти, свързани с новината

http://fenix-light.bg/led-lenti.html

4 септември 2021 Bachmann Модул TWIST

Модул TWIST Bachmann, 2 бр.контакт Шуко, в три цвята , ф105мм, захранващ кабел 2м и щепсел

прочети още

26 август 2021 Активиран Instagram магазин на Феникс Лайт

Каналите ни за продажба се увеличават с профил в instagram.

прочети още

23 април 2019 Изложение Smart Home

На 17.04.2019г. посетихме изложението Smart Home в Интер Експо Център София. Имахме покана от партньорите ни от фирма Вива, които посетихме. Управителят на фирмата г-н Антон Томчев ни показа новите продукти под марката VIVALUX и ни представи каталог 2019г. Акцентирахме върху новата серия винтидж лампи и промишлено осветление. Обсъдихме модерните тенденции в бранша и възможностите за още по-добро съвместно сътрудничество.

прочети още

3 декември 2016 НАСТРОЙВАНЕ НА ЦВЕТА В LED ОСВЕТЛЕНИЕТО

С все по-голямото навлизане на LED осветлението и увеличаването на възможностите за неговото управление както на работното място, така и у дома, следващата стъпка е регулирането на цвета. Осветителните тела с нажежаема жичка бяха неефективни, но предоставяха цветове и “топлина”, която караше хората да се чувстват комфортно. Обикновено осветителните тела с технология LED се свързват с монотонно, макар и ефективно осветление.

прочети още

28 декември 2016 Характеристики на излъчваната светлина. Цветна температура и цветопредаване на осветителните тела

Цветната температура се измерва в градуси по Келвин (К) и от нея можем да определим дали една крушка ще произвежда топла, неутрална или студена светлина. Крушките с по-ниска стойност на цветната температура изльчват по-жълтеникава топла и уютна светлина, а тези с по-висока излъчват леко синкава енергизираща светлина.

прочети още

11 февруари 2017 Спечели Ховерборд.

Спечели Ховерборд. Условия на играта: Постни събитието на твоята страница Посети електронния ни магазин. https://fenix-light.bg/ Поръчай продукти за минимум 10 лева. Период на играта от 11,02,2017 до 31,03,2017

прочети още

13 януари 2017 Таблица за зависимостта на сечението и дължината на кабелите за монофазни и трифазни консуматори

Таблица за зависимостта на сечението и дължината на кабелите за монофазни и трифазни консуматори

прочети още

11 декември 2016 Ховеркарт новото подобрение за Ховерборд .

Излезе новото подобрение на любимата на децата подвижна система Hoverboard . Основното нововъведение в тази система е трансформацията на самобалансиращият скутер от двуколесно возило в съвсем ново триколесно картинг подобно такова.

прочети още

3 декември 2016 Ринг LED лампа JUPITER LED 24W E27

Новите РИНГ LED лампи в номенклатурата на ФЕНИКС ЛАЙТ заменят напълно традиционните луминесцентни ринг лампи

прочети още

3 декември 2016 LED осветително тяло REMI LED 14W / 20W

Новите LED осветителни тела REMI LED VIVALUX са изключително функционални и могат да се използват както за общо осветление на помещения, така и за локално, когато трябва се осветяват определени зони.

прочети още

3 декември 2016 НОВО Нискобюджетно осветително тяло POLO LED T8 2x18W (шина + 2 LED пури) VIVALUX

Най-новото осветително тяло в номенклатурата на ФЕНИКС ЛАЙТ POLO LED T8 2x18W включва шина и 2 бр. стъклени LED пури, всяка по 18W, включени в цената.

прочети още

20 ноември 2016 Защо да си купя ховърборд ?

Един от най-горещите подаръци тази година е ховърбордът, или както още го наричат – самобалансиращ скутер. Малко след неговото появяване, той се превърна в най-вирусното превозно средство в света. Всеки иска да опита нещо ново и различно, а вече популярният ховърборд определено е такова.

прочети още
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки