Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Няма нищо поръчано
Каталог
Ключове и контакти
OPTONICA LED

Bachmann Модул TWIST

4 септември 2021
Bachmann Модул TWIST

➡️Модул Twist от Bachman с изчистен дизайн предназначен за вграждане в мебели свързани с изграждането на функционално пространство във вашият дом, офис, заведение или хотел. Двойният разклонител разполага с гнезда тип Шуко, които са защитени от иновативен капак, поместен в стилен корпус. Компактният дизайн на модула и плитката дълбочина на монтаж улеснява интеграцията му в бюра и кухненски плотове.

В сайта ни може да ги откриете в категория "Разклонители" в три различни цвята 
✅Инокс
✅Черен
✅Бял мат

Описание:           

TWIST представлява захранващ модул, подходящ за инсталация както в жилищни, така и в офисни помещения. Компактният дизайн на модула и плитката дълбочина на монтаж улеснява интеграцията му в бюра и кухненски плотове.
Захранващият кабел на TWIST минава близо до корпуса му, което позволява модулът да се монтира над чекмедже, в плоскост около 40мм.
TWIST 931.150 е с цвят черен мат, който позволява на модула да се впише в почти всеки интериор. Методът на заключване на модула е лесен и иновативен. Когато не се използват контактите се натиска бутона в средата на модула и капакът на TWIST се завърта леко с ръка.

Ако искате да поръчате пишете ни лично съобщение или се свържете с нас на телефон: 0879491082
Бърза доставка до всички офиси на Еконт в страната

Сподели: